• Bel ons op (0031) (0)6-549 73 902 | email: info@camping-polen.com
 • Wola Augustowska 41 59-630 Giebultow Mirsk
 • Caravan "Chateau" 2 (4) personen

  Deze caravan heeft een ruime voortent. In de caravan kunnen 2 personen slapen en in de voortent kunnen ook 2 personen slapen.   Een bijzettent is bij de caravan te plaatsen. De caravan is van alle gemakken voorzien. Het ouderlijk bed heeft een vast matras. Er is een kookgelegenheid met 3 pits gasstel, koffiezet apparaat, waterkoker en koelkast. De uitrusting is compleet met keuken inventaris, droogrek, parasol, 2 standenstoelen, aangevuld met kuipstoeltjes. Buiten staat een Loungeset. De caravan heeft een chemisch toilet. 2 kinderen kunnen desgewenst in de voortent of bijzettent slapen. Zie de inventarislijst.

  HUURTARIEF PER WEEK: 1140 Złoty (ca. 285 euro)

  Prijs inclusief: gas, water, elektra, gebruik sanitair op basis van 2 personen, (afhankelijk van de accommodatie) meerdere personen volgens het kampeer tarief, parkeerplaats auto. Exclusief: toeristenbelasting, eindschoonmaak 60 Złoty, borg 150 Złoty. De minimale huurperiode is een week (incheck: 15.00 uur/ uitcheck: 10.00 uur). Een periode van 10 of 12 dagen is ook mogelijk. (Kijk op de bezettingslijst voor de mogelijkheden).

   

 • Caravan "Bergland" 4 (6) personen

  Het is mogelijk een caravan met voortent voor 4 personen te huren. Deze caravan is van alle gemakken voorzien. Het ouderlijk bed heeft een vast matras. Een treinzit is om te bouwen als 2-persoons bed. Er is een kookgelegenheid met 3 pits gasstel, koffiezet apparaat, waterkoker en koelkast. De uitrusting is compleet met keuken inventaris, droogrek, parasol, standenstoelen, aangevuld met kuipstoeltjes. Buiten staat een Loungeset. De caravan heeft een chemisch toilet. 2 kinderen kunnen desgewenst in de voortent of bijzettent slapen.

  HUURTARIEF PER WEEK: 1250 Złoty (ca. 315 euro)

  Prijs inclusief: gas, water, elektra, gebruik sanitair op basis van 2 personen, (afhankelijk van de accommodatie) meerdere personen volgens het kampeer tarief, parkeerplaats auto. Exclusief: toeristenbelasting, eindschoonmaak 60 Złoty, borg 150 Złoty. De minimale huurperiode is een week (incheck: 15.00 uur/ uitcheck: 10.00 uur). Een periode van 10 of 12 dagen is ook mogelijk. (Kijk op de bezettingslijst).

 • Caravan "Knaus" 4 (6) personen

  Dit is een ruime caravan met grote voortent voor 4 personen. Deze caravan is van alle gemakken voorzien. Het ouderlijk bed heeft een vast matras. Een treinzit is om te bouwen als 2-persoons bed. Er is een kookgelegenheid met 3 pits gasstel, koffiezet apparaat, waterkoker en koelkast. De uitrusting is compleet met keuken inventaris, droogrek, parasol, standenstoelen, aangevuld met kuipstoeltjes. Buiten staat een Loungeset. De caravan heeft een chemisch toilet. 2 kinderen kunnen desgewenst in de voortent of bijzettent slapen.

  HUURTARIEF PER WEEK: 1250 Złoty (ca. 315 euro)

  Prijs inclusief: gas, water, elektra, gebruik sanitair op basis van 2 personen, (afhankelijk van de accommodatie) meerdere personen volgens het kampeer tarief, parkeerplaats auto. Exclusief: toeristenbelasting, eindschoonmaak 60 Złoty, borg 150 Złoty. De minimale huurperiode is een week (incheck: 15.00 uur/ uitcheck: 10.00 uur). Een periode van 10 of 12 dagen is ook mogelijk. (Kijk op de bezettingslijst).

 • Vouwwagen 6 personen

  De vouwwagens hebben een afsluitbare voortent, 2 tweepersoonsbedden en het ouderlijk bed heeft een goed 2 persoons matras. De ondertentjes hebben luchtbedden. Er is een 3 pits gasstel, wasbak en complete keukeninrichting met koffiezetapparaat, fluitketel, koelkastje en toilet emmer. Verder is de vouwwagen uitgerust met standenstoelen, aangevuld met kuipstoeltjes, droogrek en parasol. 

  HUURTARIEF PER WEEK: 1060 Złoty (ca. 265 euro)

  Prijs inclusief: gas, water, elektra, gebruik sanitair op basis van 2 personen, (afhankelijk van de accommodatie), meerdere personen betalen volgen het kampeertarief, parkeerplaats auto. Exclusief: toeristenbelasting, eindschoonmaak 60 Złoty, borg 150 Złoty. De minimale huurperiode is een week (incheck: 15.00 uur/ uitcheck: 10.00 uur). Een periode van 10 of 12 dagen is ook mogelijk. (kijk op de bezettingslijst naar de mogelijkheden).

   

 • Bungalowtent 6 personen

  De bungalowtenten hebben een ruime voortent met 3 slaapcabines: 1 met 2 persoons luchtbed, de andere 2 met 1 persoons luchtbedden. Er is een 3 pits gasstel en gootsteentje. Complete keukeninrichting met koffiezetapparaat en water-koker. Er is een toilet emmer.

  HUURTARIEF PER WEEK:  980 Złoty (ca. 245 euro)

  Prijs inclusief: gas, water, elektra, gebruik sanitair op basis van 2 personen, (afhankelijk van de accommodatie), de meerdere personen betalen volgens het kampeertarief, parkeerplaats auto. Exclusief: toeristenbelasting, eindschoonmaak 60 Złoty, borg 150 Złoty. De minimale huurperiode is een week (incheck: 15.00 uur/ uitcheck: 10.00 uur). Een periode van 10 of 12 dagen is ook mogelijk. (kijk op de bezettingslijst naar de mogelijkheden).

 •  

  Appartement "Het Theehuis" maximaal 6 personen

  Het is mogelijk een appartement voor 6 personen te huren. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 2-persoons bedden en een stapelbed. Er is een kookgelegenheid met 4 pits gasstel, koffiezet apparaat, waterkoker en koelkast. De uitrusting is compleet met keuken inventaris, droogrek, parasol, standenstoelen. Buiten staat een Loungeset. Het appartement heeft een fraaie badkamer met douche, wastafel en toilet. Zie de Inventarislijst.

  HUURTARIEF PER WEEK: 1980 Złoty (ca. 495 euro)

  Prijs inclusief: gas, water, elektra, gebruik sanitair op basis van 2 personen, (afhankelijk van de accommodatie) meerdere personen volgens het kampeer tarief, parkeerplaats auto. Exclusief: toeristenbelasting, eindschoonmaak 100 Złoty, borg 250 Złoty. De minimale huurperiode is een week (incheck: 15.00 uur/ uitcheck: 10.00 uur). Een periode van 10 of 12 dagen is ook mogelijk. (Kijk op de bezettingslijst).