Camping Polen Mirsk is geopend van:

20 April t/m 21 September

Geniet van de rust, natuur, gezelligheid, het prachtige uitzicht, lekker eten, Polen, het zwembad, de hertjes in de achtertuin… ervaar het zelf en reserveer een plek voor komend seizoen.

Camping Polen Mirsk - gezellige familiecamping in zuidwest Polen voor jong en oud

Camping Mirsk is geopend van 20 april tot en met 21 september 2019

  • Camping Mirsk is een gezellige familiecamping onder Nederlandse leiding en is gelegen in het zuidwesten van Polen op 380 meter hoogte en ligt slechts op 850 kilometer vanaf Utrecht.

  • De camping is vier hectare groot en er zijn 54 ruime plekken van circa 100 m2. Heerlijk rustig omdat het aan een goede geasfalteerde weg met alleen bestemmingsverkeer ligt. Je kampeert in een mooie landelijke omgeving en op korte afstand tot de camping zijn er veel leuke plaatsjes te vinden.

  • Polen is een prachtig land met veel ongerepte natuur, en een leuke bijkomstigheid: de prijzen liggen nog een flink stuk lager dan in Nederland, prettig als je lekker uit eten wilt gaan.

  • Het uitzicht vanaf de camping is prachtig. Je kijkt uit op het dal van het Karkonosze- of Reuzengebergte. Dit gebergte is de hoogste keten van het Sudetenmassief. 

POLAND | T (0031) (0)6-549 73 902
Camping: Wola Augustowska 41 59-630 Giebultow Mirsk

Je kunt bij ons natuurlijk een kampeerplek huren voor een eigen caravan of tent. Maar Camping Mirsk verhuurt ook een appartement ‘het theehuis’, caravans, vouwwagens en bungalowtenten. Alle objecten zijn van alle gemakken voorzien, compleet en comfortabel ingericht en in goede staat. Per soort object kan je de inventaris, prijzen en foto”s bekijken. De beschikbaarheid van de objecten is in de beschikbaarheidskalender te bekijken. Je kunt een reservering voor een object maken via het online boekingsformulier.

 

Volg ons op Facebook

Website developed by: Rainmaking.nl