Omgeving & activiteiten

In de omgeving van Camping Mirsk zijn veel leuke plaatsjes te bezoeken en activiteiten te ondernemen. Benieuwd wat er allemaal te doen en te zien is? Klik op de onderstaande afbeeldingen en ontdek alle mogelijkheden. Camping Mirsk ligt in de provincie Dolny Slask. De natuurgebieden in de Sudeten (een bergketen in het grensgebied tussen Duitsland, Polen en Tsjechië) zijn prachtig. Er zijn veel architectonische monumenten en het natuurgebied is gevarieerd: beboste hellingen, rivieren, rotspartijen en watervallen. Het is een ideaal gebied voor het maken van wandelingen, bergtochten of fietstochten. In de winter kan je op de hellingen ski een. De hoogste top is de Sniezka (sneeuwkop) met een hoogte van 1602 meter. Er gaat een skilift naar de top, welke ook in de zomer geopend is. 

Mirsk

De historie van het plaatsje Mirsk (het plaatsje op 3 km. afstand van de camping) gaat terug tot de dertiende eeuw. Gemeente Mirsk lag toen aan een belangrijke handelsroute die reikte van Zittau tot Hischberg. Vanaf 1884 ontwikkelde Mirsk zich tot een belangrijke producent op het gebied van katoen en linnen, die destijds zelfs aan Amerika geleverd werd. De spoorlijn tussen Mirsk en Gryfow Slaski en later Swieradow Zdroj, was hierbij erg belangrijk. Ook na de Tweede Wereldoorlog zette deze ontwikkeling zich voort. De stad draagt de naam sinds 1946. Tegenwoordig richt Mirsk zich op de toeristische sector, waarbij de omliggende gebergtes, en de nabijheid van de Tsjechische grens een belangrijke rol spelen.

POLAND | T (0031) (0)6-549 73 902
Camping: Wola Augustowska 41 59-630 Giebultow Mirsk

Je kunt bij ons natuurlijk een kampeerplek huren voor een eigen caravan of tent. Maar Camping Mirsk verhuurt ook een appartement ‘het theehuis’, caravans,vouwwagens en bungalowtenten. Alle objecten zijn van alle gemakken voorzien, compleet en comfortabel ingericht en in goede staat. Per soort object kan je de inventaris, prijzen en foto”s bekijken. De beschikbaarheid van de objecten is in de beschikbaarheidskalender te bekijken. Je kunt een reservering voor een object maken via het online boekingsformulier.

 

Volg ons op Facebook

Website developed by: Rainmaking.nl