Gezellige familie camping.

Voor jong en oud.

OVER ONS

Camping Mirsk is een gezellige familiecamping onder Nederlandse leiding en ligt in het zuidwesten van Polen op 380 meter hoogte. Camping Mirsk ligt slechts op 850 kilometer vanaf Utrecht. De camping is vier hectare groot en er zijn 54 ruime plekken van circa 100 m2. Heerlijk rustig omdat het aan een goede geasfalteerde weg met alleen bestemmingsverkeer ligt. Je kampeert bij ons in een mooie landelijke omgeving en op korte afstand tot de camping zijn er veel leuke plaatsjes te vinden.

Onze faciliteiten

Wi-Fi

24/7 toegang

5 km van tram

TV

in de buurt van bushaltes

Gratis parkeren

WC (gescheiden man / vrouw)

Prive sleutel

Verhuur

U kunt natuurlijk een kampeerplek huren voor uw eigen caravan of tent. Maar Camping Mirsk verhuurt ook caravans, vouwwagens, bungalowtenten en een appartement. Alle objecten zijn van alle gemakken voorzien, compleet en comfortabel ingericht en in goede staat. Per soort object kunt u de inventaris, prijzen en foto's bekijken. De beschikbaarheid van de objecten kunt u in de beschikbaarheidskalender bekijken. U kunt een reservering voor een object maken via het online boekingsgsformulier.

Polen

Polen heeft een oppervlakte van 312.68 km2 en ligt in het hart van Europa. Polen telt ongeveer 38,6 miljoen inwoners. Een heel groot deel van de Poolse bevolking is katholiek, maar in het gebied Silezie wonen ook veel protestanten. De christelijke feestdagen zoals Kerstmis, Pasen, Sacramentsdag en Maria-Hemelvaart worden uitgebreid gevierd. De winkels zijn dan gesloten. Zaterdagmiddag sluiten de kleinere winkels rond 14.00 uur. De supermarkten zijn op zaterdag tot 20.00 uur geopend.

Gezellige familiecamping in zuidwest Polen voor jong en oud

Camping Mirsk in Polen is een gezellige familiecamping voor jong en oud. Het terrein van vijf hectare biedt genoeg rust en ruimte om te genieten van een heerlijke vakantie. Het prachtige uitzicht op het Reuzengebergte maken het plaatje compleet. De kampeerplekken variëren van zonnig tot schaduwrijk, voor ieder wat wils. Geef aan wat de voorkeur heeft, dan kunnen wij hier rekening mee houden. De kampeervelden zijn gedraineerd, zodat men met normaal weer, altijd netjes weg kan rijden. Onder aan de camping bij het recreatiemeer zijn er meer landelijke kampeerplekken met een meer natuurlijke uitstraling, lekker onder de bomen. Achter het hek loopt men zo de weide velden en het bos in, ‘s ochtends en ‘s avonds wemelt het hier van de reetjes.

Het sanitair is modern en schoon, alles voorzien van gratis warm water, geen gedoe met muntjes. We hebben twee afwasplekken zodat er niet te ver gelopen hoeft worden, voorzien van warm water. Uiteraard is de camping voorzien van een camper service punt zodat ook campers prima bij ons terecht kunnen.

Na een prachtige seizoen, gaan wij 20 april weer open!

Het is bijna zover! We gaan weer open!