Verhuur bij Mirsk

Je kunt bij ons natuurlijk een kampeerplek huren voor een eigen caravan of tent. Maar Camping Mirsk verhuurt ook een appartement ‘het theehuis’, caravans, vouwwagens en bungalowtenten. Alle objecten zijn van alle gemakken voorzien, compleet en comfortabel ingericht en in goede staat. Per soort object kan je de inventaris, prijzen en foto’s bekijken. De beschikbaarheid van de objecten is in de beschikbaarheidskalender te bekijken. Je kunt een reservering voor een object maken via het online boekingsformulier.

De verhuurobjecten zijn voorzien van dekbedden en kussens. In de accommodatie worden zoveel dekbedden en kussens neergelegd als er personen aanwezig zullen zijn. Om het makkelijker te maken kan je bedlinnen en een compleet textielpakket huren. Je mag dit alles zelf tussentijds wassen. De huurprijs is een eenmalig bedrag voor de gehele periode. Mocht je verder nog vragen hebben, neemt dan gerust contact met ons op.

POLAND | T (0031) (0)6-549 73 902
Camping: Wola Augustowska 41 59-630 Giebultow Mirsk

Je kunt bij ons natuurlijk een kampeerplek huren voor een eigen caravan of tent. Maar Camping Mirsk verhuurt ook een appartement ‘het theehuis’, caravans, vouwwagens en bungalowtenten. Alle objecten zijn van alle gemakken voorzien, compleet en comfortabel ingericht en in goede staat. Per soort object kan je de inventaris, prijzen en foto”s bekijken. De beschikbaarheid van de objecten is in de beschikbaarheidskalender te bekijken. Je kunt een reservering voor een object maken via het online boekingsformulier.

 

Volg ons op Facebook

Website developed by: Rainmaking.nl